Secretaris Frits

Frits is 55 jaar oud, getrouwd met Jolanda (36) en hebben samen 2 dochters Quinty (13) en Lynn (12). Daarnaast heeft Frits nognog twee kinderen: Kevin en Nikita, een tweeling van 22 jaar oud.

Frits heeft in 2004 samen met Jolanda het bedrijf Dream Fireworks opgericht, een professioneel bedrijf met grote vuurwerkevenementen als core business. Ook hebben zij in 2020 het bedrijf Dream Energy opgericht. Dit bedrijf is een groothandel in zonnepanelen en omvormers.

Naast zijn werk is Frits 2 keer per week op de kartbaan te vinden waar zijn dochters Quinty en Lynn trainen. Ook kan hij genieten van een avond gezelligheid met zijn vrienden en houd hij van reizen naar Spanje.

In 2017 is Frits gevraagd om de opkomst te verzorgen voor Oud Krekkelstadsprins Hans (Koens) met wie hij al vele jaren bevriend is. Door zijn bijdrage aan deze opkomst en door de vriendschap met Oud Krekkelstadsprins Hans III zijn Frits en Jolanda bij de EKV blijven hangen. In 2018 zijn Quinty en Lynn lid geworden en in 2019 volgden Frits en Jolanda hun beide dochters. Frits heeft, voordat hij lid werd van de EKV, al een beste geschiedenis met Carnaval achter de rug. In zijn jeugd was hij lid van het Grensgrut en later van hun 'moedervereniging' de Grenskeerlkes. In de jaren daarna was hij veelvuldig chauffeur tijdens de optochten van de Grenskeerlkes en de Eilermennekes van VV Eilermark, waarvan hij in 2019 Prins is geweest. Sinds een aantal jaren rijdt hij voor de EKV met de 'Prinsenwagen' in diverse optochten.  Dit laatste moet hij een jaartje overslaan want als secretaris van Kekkelstadsprins Richard kan hij natuurlijk niet zelf rijden; hij mag zich dit keer laten rijden.

Naast zijn werk is Frits 2 keer per week op de kartbaan te vinden waar zijn dochters Quinty en Lynn trainen. Ook kan hij genieten van een avond gezelligheid met zijn vrienden en houd hij van reizen naar Spanje.

Secretaris Peter en zijn vrouw Sandra heeft hij leren kennen tijdens het jaar van Oud Krekkelstadsprins Hans (Koens) en hieruit is een mooie vriendschap ontstaan. Onze hoogheid Richard kende hij al langer maar deze vriendschap is pas echt ontpopt toen ze elkaar beter leerden kennen tijdens een vakantie in Gran Canaria. Om met zijn 2 beste vrienden op het podium te staan is naast een grote eer ook eigenlijk een ontzettend leuke grap, want niemand had dit van hem verwacht.

..

2021 Enschedese Karnavals Vereniging EKV ©